top of page

Partnerships

Als DS Metaal zijn wij gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte metalen onderdelen en producten voor OEM-ers. Wij passen ons flexibel aan aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze ideale producten worden vervaardigd volgens de wensen en specificaties van de klant en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kortom, wij zijn de ideale partner voor OEM-ers die op zoek zijn naar betrouwbare, flexibele en hoogwaardige toeleveranciers van metalen onderdelen en producten op maat.

Partnerships op maat

DS Metaal begrijpt dat een efficiënt en effectief productieproces essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij onze klanten een volledige en geïntegreerde samenwerking, waarbij wij als complete partner fungeren in de keten.

Of u nu op zoek bent naar maatwerkoplossingen, de nieuwste (robot-) lastechnologieën of gewoon uitstekende producten en service, DS Metaal heeft alles in huis om uw productieproces naar een hoger niveau te tillen. Wij beschikken over een modern machinepark, inclusief verspanen, (robot-)lassen en plaatbewerking, waarmee wij een breed scala aan diensten kunnen aanbieden.

Onze jarenlange expertise en ervaring in de metaalbewerking stellen ons in staat om oplossingen op maat te bieden die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, kunnen wij de beste producten leveren die aan hun eisen voldoen. Wij staan klaar om u te helpen uw productie te optimaliseren en uw kosten te verminderen!

Make-to-order en make-to-stock oplossingen op maat

Als DS Metaal bieden wij onze partners de mogelijkheid om te kiezen tussen make-to-order en make-to-stock productie, afhankelijk van hun specifieke behoeften en wensen.  

 

Make-to-order

Bij make-to-order productie produceren wij een product pas nadat de klant een bestelling heeft geplaatst en de specificaties zijn bevestigd. Hierdoor kunnen we producten volledig aanpassen aan de wensen van de klant en bieden we een breed scala aan materialen en productiemethoden.

Make-to-stock

Bij make-to-stock productie produceren wij producten vooraf en houden wij ze op voorraad, zodat ze direct beschikbaar zijn zodra een bestelling binnenkomt. Dit resulteert in kortere levertijd en minder risico op vertragingen in de productie of levering. Deze methode is ideaal voor producten met een hoge vraag en stabiele vraagpatronen, waarbij de klant snel geleverd wil worden. 

​Met make-to-order en make-to-stock mogelijkheden biedt DS Metaal flexibele en betrouwbare productieoplossingen, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van producten en levering die aan hun specifieke behoeften en wensen voldoen.

Continuous improvement

Door een cultuur van voortdurende verbetering te bevorderen, blijft DS Metaal flexibel. Kunnen we ons aanpassen aan veranderende markteisen en concurrerend blijven. 

 

Continuous improvement is erop gericht om efficiëntie, kwaliteit en algehele prestaties te verbeteren. Onze partners verwachten dit van ons en wij zijn ervan overtuigd dat dit de kracht is achter onze langlopende partnerships. Belangrijke facetten van continuous improvement bij DS Metaal zijn:

Kwaliteitscontrole en -borging:

Regelmatige inspecties en audits om defecten te minimaliseren en de consistentie van producten te waarborgen. 

Procesoptimalisatie:

We focussen op bottlenecks, inefficiënties en knelpunten en zoeken  naar manieren om deze te optimaliseren.

Continue feedback en communicatie:

We moedigen medewerkers aan om ideeën en feedback te delen over hoe processen kunnen worden verbeterd. Zij hebben immers goed zicht op dagelijkse processen. Dit leidt tot waardevolle inzichten en zelfs tot innovatieve oplossingen.

Supply Chain Optimalisatie:

We werken nauw samen met betrouwbare en vaste leveranciers om de toeleveringsketen te optimaliseren.

Technologische Integratie:

We implementeren geavanceerde technologieën, automatisering en digitale systemen om processen te monitoren, gegevens te verzamelen en realtime inzichten te verkrijgen.

Training en ontwikkeling 

Ons team beschikt over de juiste certificaten en vakmanschap om het meest complexe laswerk uit te voeren. Uiteraard zorgen we voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers om steeds nieuwe vaardigheden en technieken te leren die de productiviteit verhogen.

DS Metaal PNG transparante achtergrond.png
bottom of page